Hadimi Anadolu Lisesi

WEB https://hadimial.meb.k12.tr
Adres : Alakova Mahallesi Çamlıca Caddesi No25 MERAM/KONYA Okulumuza 124 125 93 numaralı otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
VİZYON : Güçlü eğitim kadromuzla her bir öğrencimizin nitelikli birer birey olmasına katkı sağlayarak, Vatanına Milletine, ailesine sadık, geleceği bugünden görerek, ülkesine ışık tutacak olan gençliği yetiştirmek.
MİSYON : Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendine ve başkalarına saygılı, öz güveni gelişmiş, her insanın değerli olduğuna inanan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları 116 Madalya ile Konya´nın En yüksek madalya sayısına sahip Okulu...

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :normal
Yabancı Dil : ingilizce